MSR Remote 3 har to innganger, og et forholdsvis stort fortelt, i tillegg til et mindre fortelt ved den andre utgangen. Teltet har stormmatter på begge kortsidene,noe som gjør det lunt i forteltet. Innvendig kan du henge opp klærne til tørk på tørkesnorer, og det er gode lommer til oppbevaring.
LES OGSÅ: Test av The North Face Bastion 4
På MSR Remote 3 må du sette opp innerteltet først, og ytterteltet i andre runde. Her må du feste på ytterteltet med borrelås, noe som krever litt tålmodighet – og kalde fingre. Stengene har ulike form, så innerteltet er enkelt å sette opp når du har gjort det en gang. MSR Remote 3 er designet for å tåle store snømengder, og teltstengene er koblet sammen med gulvet, noe som er med på å gi stødighet i sterk vind. Det er også med på å holde taket oppe om det skulle komme mye snø.
Vi har testet flere vintertelt eller ekspedisjonstelt. MSR Remote 3 oppleves litt i trangeste laget til tre på vinterekspedisjon, men forteltet er ganske stort.
Innvendig er det fire lommer, og luftemulighet i ytterteltet. Stormklaffer rundt forteltene er lurt, men også her oppleves ytterduken som litt i høyeste laget på langsidene, som er med på å gi mye lufting inn.
MSR Remote 3 er et telt med lav vekt til vinterbruk, og som tåler skikkelig vintervær godt, om du blir komfortabel med oppsettingen av teltet.