Test av Hario Uchi

Hario Uchi er en enkel og lett termokopp med litt under middels isoleringsevne. Lokket er ikke pålitelig nok til å putte ned i en sekk sammen med klær.

Sist oppdatert: 30. november 2018 kl 12.00
Liten og lett: Hario Uchi er en enkel og lett kopp med litt under middels isoleringsevne
Liten og lett: Hario Uchi er en enkel og lett kopp med litt under middels isoleringsevne
Hario Uchi
  • Pris: 358 kroner

  • Vekt: 219 gram

  • Kaffabutikk.no

  • Volum: 350 ml

  • Oppvaskmaskin: Nei

  • Passer i flaskeholder på sykkel: Nei, sitter løst

  • Temperatur etter 2,5 timer i romtemperatur: 59,0 grader

  • Etter 2,5 timer i rett under 0 grader: 39,3 grader

Hario er et japansk merke som også lager de elegante glasskannene, filtertraktene og vannkokerkannene vi kjenner som V60-utstyr fra finere kaffebarer.

Uchi er en enkel og lett kopp med litt under middels isoleringsevne og et lokk som ikke er pålitelig og tett nok til at vi vil anbefale å putte koppen inne i en sekk sammen med klær og annet utstyr.

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer UTE,

Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
2 utgaver av Fri Flyt Magasin
12 måneder
50%
rabatt
Digital tilgang til 6 nettsider
8 utgaver av Fri Flyt Magasin
Betal smartere med Klarna.

Abonnementet fornyes automatisk etter bindingstiden. Si opp når du vil, men senest før perioden utløper.

Utemagasinet.no er friluftsfolkets nettsted. Gjennom grundige utstyrstester, turreportasjer, og intervjuer med aktuelle friluftsprofiler får du inspirasjon og tips til dine egne turer.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

Relaterte artikler

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen