/ Turmat

Test av Summit to Eat turmat

Gammel kjenning i ny drakt og nytt navn: Summit to Eat er det nye varemerket til den britiske turmateksperten European Freeze Dry. Vi fikk teste Pasta Bolognaise, Kylling Tikka, og Vegetable Chipotle Chili with Rice.

Sist oppdatert: 1. september 2017 kl 09.33
European Freeze Dry Summit to eat

Pris: 99 kroner
Nett: www.summittoeat.com
Testet: Pasta Bolognaise, Kylling Tikka, og Vegetable Chipotle Chili with Rice

Summit to Eat er det nye varemerket til den britiske turmateksperten European Freeze Dry, som tidligere gikk under navnet Mountain House.

Summit to Eat har redesignet og tilpasset sortimentet til det norske markedet, med flere spennende nyheter og ny forpakning.

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer UTE,

Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
2 utgaver av Fri Flyt Magasin
12 måneder
50%
rabatt
Digital tilgang til 6 nettsider
8 utgaver av Fri Flyt Magasin
Betal smartere med Klarna.

Abonnementet fornyes automatisk etter bindingstiden. Si opp når du vil, men senest før perioden utløper.

Utemagasinet.no er friluftsfolkets nettsted. Gjennom grundige utstyrstester, turreportasjer, og intervjuer med aktuelle friluftsprofiler får du inspirasjon og tips til dine egne turer.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

Relaterte artikler

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen