/ Turmat

Gul ertesuppe turmat

In the Can er en ny, norsk produsent som tilbyr middagsretter på hermetikk. Dette er boksmat som kan være nødproviant på tur, på hytta eller i båten. Vi fikk teste gul ertesuppe med svinebog. 

Sist oppdatert: 14. mars 2024 kl 14.48
in the can ertesuppe
GUL BOKS: Ertesuppe med svinebog. Foto: Hanne Buxerud
In the Can

Vekt: 435 g

Pris: Fra 129,-

Produksjonsland: Norge 

Testår: 2024

In the Can er en norsk familiebedrift som vil blåse liv i hermetikk ved å tilby kvalitetsmat som ikke går ut på dato med det første.

Vi har fått anledning til å smake blant annet denne varianten, gul ertesuppe kokt på svinebog fra Dyster gård på Ås. Kjøttet kommer fra en gård som som unngår antibiotika, og der grisene har blitt fôret med vegetabilsk spesialfôr.

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer UTE,

Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
2 utgaver av Fri Flyt Magasin
12 måneder
50%
rabatt
Digital tilgang til 6 nettsider
8 utgaver av Fri Flyt Magasin
Betal smartere med Klarna.

Abonnementet fornyes automatisk etter bindingstiden. Si opp når du vil, men senest før perioden utløper.

Utemagasinet.no er friluftsfolkets nettsted. Gjennom grundige utstyrstester, turreportasjer, og intervjuer med aktuelle friluftsprofiler får du inspirasjon og tips til dine egne turer.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

Relaterte artikler

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen