/ Turmat

Test av Omnia – stekeovn til tur

Omnia er en liten bakerovn som gir deg nybakt kake eller brød på primus. En forholdsvis rimelig investering som gir mye glede og lite frustrasjon. 

Sist oppdatert: 10. mars 2023 kl 11.00
Omnia er en bærbar ovn som kan brukes på primus. Foto: Sigrid Henjum
Omnia er en bærbar ovn som kan brukes på primus. Foto: Sigrid Henjum
Omnia Miniovn
  • Pris: Ovn m/lokk 500,-

  • Materiale: Underdel i rustfritt stål. Form og lokk i aluminium.

  • Silikonform 200 ,-

  • Termostat : 200,-

  • Vekt: Ca. 1 kg, inkludert silikonform og pakkpose 

  • Størrelse: Diameter 250 mm. Volum 2,0 l. Høyde 70 mm.

  • omniasweden.com

Størrelsen på produktet gjør at du kanskje ikke vil dra ovnen med deg på de høyeste fjelltoppene, men vekten er det ikke noe å si på. I diameter er Omnia-stekeovnen som en fotball, bare litt flatere. En nokså lett og enkel sak, dette.  

Ovnen består av tre deler, en flat form nederst som skal lage undervarme, selve formen som du kan bake eller steke i og et lokk som reflekterer varmen og som skaper overvarme.  

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer UTE,

Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
2 utgaver av Fri Flyt Magasin
12 måneder
50%
rabatt
Digital tilgang til 6 nettsider
8 utgaver av Fri Flyt Magasin
Betal smartere med Klarna.

Abonnementet fornyes automatisk etter bindingstiden. Si opp når du vil, men senest før perioden utløper.

Utemagasinet.no er friluftsfolkets nettsted. Gjennom grundige utstyrstester, turreportasjer, og intervjuer med aktuelle friluftsprofiler får du inspirasjon og tips til dine egne turer.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

Relaterte artikler

in the can ertesuppe
Gul ertesuppe på boks

Gul ertesuppe turmat

tørking av mat til langtur og ekspedisjon
Guide til tørking av turmat

Tørking av mat til langtur

boksmat hermetikk in the can
Hermetikk-mat er tilbake

Comeback for norsk hermetikk?

svenske havreboller med dadler
Turmat: Søte havrekuler

Søte havreboller

røsslyng
Turmat - varmt drikke

Lag din egen kveldste-blanding

blåbærte
Turmat -varmt drikke

Blåbærtoddy med honning

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen