Bygg et kjøkken i vintertelt

Trenger det å være så mye mer komplisert å lage mat i snøen enn i varmegrader? UTEs matspaltist Sigrid Henjum gir deg tips til matlaging i teltet på langtur.

Sist oppdatert: 1. september 2022 kl 07.00
KULDEGROP: Bygger du den riktig, blir det enklere og mer komfortabelt å lage seg god mat på vinterturer. Foto: Christian Nerdrum
KULDEGROP: Bygger du den riktig, blir det enklere og mer komfortabelt å lage seg god mat på vinterturer. Foto: Christian Nerdrum
Lesetid: 3 minutter

Uten mat og drikke, duger helten ikke. Programleder og turgledespreder Maria Philippa Rossi har med seg UTEs matspaltist Sigrid Henjum for å lære bort det hun kan om matlaging på ekspedisjoner. 

Maten skal lages inni teltet, så det første de må gjøre er å bygge kjøkkenet! 

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer UTE,

Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider og e-magasin.

12 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
8 utgaver av Fri Flyt Magasin
99,-
per
måned
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
2 utgaver av Fri Flyt Magasin
119,-
per
måned
1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
139,-
per
måned

Abonnementet fornyes automatisk etter bindingstiden. Si opp når du vil, men senest før perioden utløper.

Utemagasinet.no er friluftsfolkets nettsted. Gjennom grundige utstyrstester, turreportasjer, og intervjuer med aktuelle friluftsprofiler får du inspirasjon og tips til dine egne turer.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

 

Relaterte artikler

 

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen